torsdag 15 augusti 2013

Prolog

Casablanca White. CasablancaWhite är en högst ovanlig sim. Hennes hud är kritvit, precis som hennes kläder. Hennes hår är det mest underliga simmar i Twinbrook någonsin sett. Ja, hela hon är underlig. Hon är besatt av hundar. Inte bara hundar, utan alla sorters hunddjur. Rävar, ökenrävar, vildhundar och framför allt, vargar. Men hundar är inte hennes enda intresse. Färger. Alla möjliga färger, överallt. Tyvärr hade hon oturen att hamna i en familj som varit oerhört bleka genom alla tider, och de enda kläder dem har är vita kläder. Men Casablanca klagar inte. Hon är nöjd med sitt liv, även om det alltid känns som om något saknas.


Casablanca läser en dag en bok om den näst intill utdöda varg arten Regnbågsvargar. Det är en art som har jagats otroligt hårt på grund av sin vackra päls. Regnbågsvargar finns i alla möjliga färger, och pälsen var, och är fortfarande väldigt eftertraktad. I slutet av boken står det att man planerar att bygga ett reservat för dessa vargar, de som finns kvar i alla fall, och på så sätt väcka liv i arten igen. Problemet är bara att ingen vill ta åt sig jobbet som den som tar hand om reservatet, och ingen vill heller donera pengar. Plötsligt ser Casablanca det som sitt livs uppgift att ta hand om dessa vargar. Hon rafsar åt sig alla sina besparingar och åker direkt till Aurora Skies där projektet är tänkt att ta sin början.

Några veckor senare blir Casablanca tillsagd att det är klart, och att hon kan börja jobba direkt. När hon kommer fram inser hon att hennes besparingar inte räckt långt. Det enda som finns är en liten liten inhägnad, en toalett, en dusch, ett litet tak, ett kylskåp, och en sovsäck. Jaja, det viktigaste är i alla fall att hon ska få hjälpa till att återuppväcka en nästan utdöd ras av vargar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar